У Google Chrome з’явилася нова функція

У Google Chrome з’явилася нова функція
Найкраще скріншоти виходять, коли відео стоїть на паузі
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Google додав нову функцію в десктопний Chrome: копіювання кадрів із відео

Google додає нову функцію в десктопний Chrome: копіювання кадрів із відео. Вона дозволяє зберегти стоп-кадр у буфер обміну як звичайну картинку.

Щоб увімкнути функцію, відкрийте будь-яке відео на YouTube або іншій платформі та двічі клацніть по відео правою кнопкою миші. У вікні виберіть «Копіювати кадр відео» – і картинка збережеться в буфер обміну. Примітно, що зображення виходить чистим без інтерфейсу програвача і чорних рамок по краях. Щоб зберегти зображення на диску, відкриваємо Paint або інший графічний редактор і аналогічним способом вставляємо картинку.

Найкраще скріншоти виходять, коли відео стоїть на паузі: якщо натиснути «Копіювати кадр відео» під час відтворення, результат може вийти змащеним та нечітким.

Функція вже доступна у Chrome 116 для Windows, MacOS, Linux та ChromeOS. Якщо ви оновили браузер, але новий пункт меню, як і раніше, не з’являється, доведеться почекати кілька днів.

Нагадаємо, що нещодавно у WhatsApp з’явилась нова важлива функція для користувачів. WhatsApp додав можливість редагування надісланих повідомлень протягом 15 хвилин після відправки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: