Депутати Вінницької облради спромоглися попрацювати до обіду, а тому 90% питань сесії не розглянуто

Депутати Вінницької облради спромоглися попрацювати до обіду, а тому 90% питань сесії не розглянуто

Народні обранці продемонстрували, як опікуються проблемами громади

Всього шість питань з 75 запропонованих на порядку денному встигли розглянути депутати на 35 сесії обласної ради. Попрацювати плідно депутати спромоглися майже до обіду. Після — багато хто вирішив не приходити до сесійної зали.

Після гострої заяви депутатів трьох фракцій про заміну голови депутатської комісії з питань комунальної власності, на сесії заслухали інформацію директора департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталі Заболотної, котра розповідала про те, як реалізовується обласна програма підтримки учасників АТО, членів їх сімей та членів загиблих учасників АТО. 

Попри оптимістичні цифри і цілий список насправді гарних і корисних заходів, знайшлося чимало претензій на зневажливе ставлення до людей, котрі захищають Україну. Про один з таких кричущих випадків, котрий стався у Вінниці з вдовою загиблого Романа Грушка розповіла депутат обласної ради Тетяна Редько.

Про результати діяльності прокуратури області розповідав депутатам виконуючий обов’язки прокурора області Сергій Сухоребрий. Для наглядності продемонстрував депутатам цілий фільм, в котрому розповідається про махінації з землею.
Справжній шквал емоцій викликав виступ керівника комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» Олександра Чернятинського, котрий звітував про господарську діяльність підприємства за перше півріччя.

 

Депутати, котрі вже неодноразово вказували на погану якість води у Вінниці і ще раніше навіть змушували Олександра Чернятинського привселюдно пити воду з-під крану, поставили запитання руба: “Як ви потрапили на цю посаду?” і звіт не прийняли. 

Інші не менш важливі і соціально значимі питання залишилися без розгляду через відсутність кворуму після перерви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: