СБУ затримала поплічницю Шарія, яка координувала ракетні удари по Вінниці

СБУ затримала поплічницю Шарія, яка координувала ракетні удари по Вінниці
Справу щодо жінки, яка симпатизувала Росії, направили до суду
фото: СБУ

Фігурантка справи виправдовувала та підтримувала російську агресію проти України

Служба безпеки України запобігла серії кібератак на сайти органів влади і передала до суду справу поплічниці проросійського блогера Анатолія Шарія, яка підтримувала агресію Російської Федерації. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У спілкуванні з росіянами жінка виправдовувала агресію РФ та передавала приблизні координати авіаударів. «Фігурантка справи виправдовувала та підтримувала російську агресію проти України. Негативно висловлювалася про керівництво країни, передавала інформацію про місця авіаударів, де відмічала приблизні місця потрапляння ракет», – йдеться у повідомленні.

Справу щодо жінки, яка симпатизувала Росії, направили до суду. Їй інкримінують статтю 436-2. (Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників).

Раніше повідомлялося, що ДБР оголосило підозру двом зрадникам, зокрема командиру корабля «Новочеркаськ». Полковник, вислуговуючись перед окупантами, передавав майно військової частини ЗСУ підрозділам артилерії та чорноморського флоту російської армії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: