Експрем'єр Великої Британії сів за кермо, щоб доставити допомогу українцям

 Експрем'єр Великої Британії сів за кермо, щоб доставити допомогу українцям
Кемерон повіз гуманітарку для українців
фото: David_Cameron/ Тwitter

55-річний політик є волонтером благодійного проєкту

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон особисто возить гуманітарну допомогу до Польщі. Про це політик розповів на своїй сторінці у Тwitter.

Він пояснив, що упродовж двох років був волонтером Chippy Larder – це благодійний проєкт у його рідному місті, який допомагає малозабезпеченим сім'ям отримувати надлишки їжі з супермаркетів. І водночас дозволяє скоротити харчові відходи.

За словами Кемерона, їм вдалося здійснити тисячі доставок під час локдаунів через Covid-19. Протягом березня до Chippy Larder почали звертатися за речами, яких потребують біженці з України, коли вони прибувають до Польщі. Команда волонтерів миттєво відреагувала.

«Ми наповнили невелику вантажівку усім – від підгузків й до засобів гігієни, від теплих речей до аптечок», – розповів колишній прем'єр.

Ця гуманітарна допомога вже у дорозі до Польщі – і везе її особисто Кемерон та його колеги з Chippy Larder. Зібрані речі скоро передадуть представникам Червоного Хреста.

«Це буде довгий шлях, але я триматиму вас в курсі на шляху», – написав політик й показав своє фото за кермом вантажівки.

55-річний політик очолював британський уряд з травня 2010 до липня 2016 року. Був лідером Консервативної партії.

Нагадаємо, британський лорд пропонує внести урядові структури РФ в список терористичних організацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: