Білорусь ввела держрегулювання цін на шкарпетки, мило та туалетний папір

Білорусь ввела держрегулювання цін на шкарпетки, мило та туалетний папір
Білорусь на державному рівні опікуватиметься вартістю туалетного паперу
фото з відкритих джерел

Щоб стримати ріст цін на необхідні товари, зібрали Раду міністрів Білорусі

У підсанкційній Білорусі вирішили посилити контроль ринку для «стабілізації». Там ввели державне регулювання цін на шкарпетки, мило та навіть туалетний папір. Про це повідомляє телеграм-канал «Кулуары Kyky»

Щоб стримати ріст цін на необхідні товари в країні, зібрали Раду міністрів Білорусі. Вони вирішили контролювати вартість таких товарів як мило; туалетний папір; серветки; підгузки; синтетичні мийні засоби; зубну пасту; взуття для дітей; панчішно-шкарпеткову продукцію.

Нагадаємо, за інформацією командування Повітряних сил ЗСУ, російські літаки 11 березня о 14:40 атакували білоруську територію на кордоні з Україною. Це було зроблено для того, щоб звинуватили у обстрілі Україну і таким чином втягнути білоруську армію у російсько-українську війну.

За неофіційною інформацією, Олександр Лукашенко планував тоді ввести білоруські війська на територію України, але частина армії відмовилася від участі у чужій війні.

Тож пізніше білоруські чиновники заявили і кілька разів повторили, що збройні сили Білорусі не братимуть участі у війні Росії проти України.

2 квітня Генштаб Збройних сил України зазначив, що білоруські війська посилюють оперативну та бойову підготовку.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: