Ед Ширан захворів на коронавірус

Ед Ширан захворів на коронавірус
Ед Ширан розповів про позитивний тест на коронавірус
фото: Global Look Press

Ширан пообіцяв дати заплановані інтерв'ю та концерти прямо з дому

Британський музикант Ед Ширан заявив, що йде на самоізоляцію через позитивний тест на коронавірус. Про це він повідомив в своєму Instagram.

«Привіт, хлопці, невелике попередження: на жаль, у мене позитивний результат на Covid-19, тому тепер я ізолююсь і дотримуюся урядових вказівок. Це означає, що тепер я не можу виконувати будь-які особисті зобов'язання, тому я буду проводити стільки запланованих співбесід / виступів, скільки зможу, не виходячи з дому», – написав музикант.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Ед Ширан – виконавець з Великої Британії, відомий такими композиціям, як Shape of You, Perfect, Thinking Out Loud. Вихід його нового альбому під назвою Equals запланований на 29 жовтня 2021 року.

До слова, головний лікар одного з діагностичних центрів Львова Тарас Жиравецький розповів, що у пацієнтів з «Дельта» штамом коронавірусу нерідко з’являється бактерійна інфекція, яка важко піддається лікуванню навіть сильними антибактерійними препаратами.

Також нещодавно психотерапевтка назвала симптоми депресії після Covid-19, яку восени розпізнати важче, ніж в інші пори року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: