Ізраїль завдав ударів по підземним об’єктам ХАМАС у секторі Гази

Ізраїль завдав ударів по підземним об’єктам ХАМАС у секторі Гази

«Терористи з Сектора Газа продовжують атакувати жителів Ізраїлю» – Армія оборони країни

Фото Махмуд Хамс/AFP

Цілями удару стали розташовані під землею склади зброї, навчальний комплекс і тунелі для терористів

Армія Ізраїлю завдала удару по військовим об’єктам палестинського руху ХАМАС, розташованих під землею, повідомили збройні сили країни в Twitter.

Як заявила Армія оборони країни, терористи з Сектора Газа продовжують атакувати жителів Ізраїлю за допомогою організації безладу на кордоні, запуску ракет і повітряних куль з вибухівкою.

«У відповідь на ракетний обстріл цього вечора ми завдали удар по підземному цеху по виробництву ракет ХАМАС», – сказано в повідомленні збройних сил Ізраїлю.

Крім того, цілями удару стали розташовані під землею склади зброї, навчальний комплекс і тунелі для терористів, додали у відомстві.

Незадовго до оголошення про удар у відповідь 12 вересня збройні сили Ізраїлю повідомили, що з території Сектора Газа випущена ракета, націлена на південь країни. «Система ППО «Залізний купол» перехопила її в повітрі», – повідомлялося у відомстві.

Нагадаємо, 22 серпня Ізраїль відкрив вогонь у відповідь на демонстрації по периметру, в результаті яких ізраїльський поліцейський отримав важкі поранення.

До слова, раніше винищувачі Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) атакували військові об’єкти ХАМАС у місті Газа і в Хан-Юнісі в південній частині сектора.

Як повідомлялося, Ізраїль знешкодив виробництво ракет в Секторі Гази.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: