МАГАТЕ перепризначило Гроссі гендиректором агентства ще на чотири роки

МАГАТЕ перепризначило Гроссі гендиректором агентства ще на чотири роки
Новий термін для Рафаеля Маріано Гроссі на посаді гендиректора МАГАТЕ розпочнеться 1 грудня 2023 року
фото з відкритих джерел

Після схвалення резолюції делегатами генконференції Гроссі склав службову присягу, запевнивши, що працюватиме винятково в інтересах МАГАТЕ

Сьогодні, 25 вересня, Генеральна конференція Міжнародного агентства з ядерної енергії затвердила призначення Рафаеля Маріано Гроссі генеральним директором агентства на наступні чотири роки. Про це повідомляє «Укрінформ».

Зазначається, що відповідна резолюція була прийнята одностайно на 67-й черговій сесії генеральної конференції МАГАТЕ, яка розпочалася у понеділок у Відні.

Таким чином, генконференція підтримала рішення іншого керівного органу МАГАТЕ – Ради керуючих, яка у березні підтримала перепризначення Рафаеля Гроссі на посаду генерального директора агентства. Після схвалення резолюції делегатами генконференції Гроссі склав службову присягу, запевнивши, що працюватиме винятково в інтересах МАГАТЕ.

Новий термін для Рафаеля Маріано Гроссі на посаді гендиректора Міжнародного агентства з ядерної енергії розпочнеться 1 грудня 2023 року та триватиме до 2 грудня 2027 року.

Раніше повідомлялося, що голова Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі планує відвідати Україну та Росію найближчим часом, щоб обговорити ситуацію навколо Запорізької атомної електростанції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: