Мережу насмішив реп про Зеленського у виконанні Дональда Трампа (відео)

Мережу насмішив реп про Зеленського у виконанні Дональда Трампа (відео)

Американський лідер постав в соцмережах у ролі музиканта в жанрі мамбл-реп

Трампа перетворили в рок-зірку. Промову «Я нічого не хочу» перетворили на пісню

Промова президента США Дональда Трампа про те, що йому нічого не потрібно від України, користувачі мережі перетворили в пісні рок-груп.

Йдеться про його виступі перед журналістами 20 листопада. Під час спічу він прокоментував свідчення американського посла в Європейському союзі Гордона Сондленда в Конгресі США на засіданні, присвяченому діяльності Трампа.

«Була дуже коротка і різко обірвана розмова, яка була у нього (Сондленда – ред.) зі мною. Кажуть, він був не в дуже хорошому настрої – у мене завжди гарний настрій, я не знаю, що це таке. Він тільки що сказав – він говорить про мою відповідь... І ось вона – моя відповідь, яку він відтворив, тільки що відтворив. Ви готові? Ваші камери працюють? «Я не хочу нічого. Ось чого я хочу від України. Ось що я сказав. «Я нічого не хочу». Я сказав це двічі», – заявив він.

Цю заяву Трамп читав з блокнота, який зняли фотографи. Знімки стали вірусними ще і з тієї причини, що президент США неправильно написав ім’я президента України Володимира Зеленського.

«Мені нічого не потрібно. Мені нічого не потрібно. Мені не потрібно ніякої послуги за послугу. Скажи президенту Зеленському (прізвище українського лідера було написано як «Zellinsky», а не «Zelensky»- ред.) зробити те, що потрібно. Це заключне слово президента США», – написано ту блокноті.

Користувачі соцмереж перетворили текст цієї пам’ятки в музичні композиції. Наприклад, в жанрі мамбл-реп чи рок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: