Гаряча карикатура. Художник придумав нову посаду Лукашенку (фото)

Гаряча карикатура. Художник придумав нову посаду Лукашенку (фото)
Литва намагається максимально відгородитися від Білорусі
Фото з відкритих джерел

Влада Литви називає мігрантів «знаряддям гібридної агресії»

Потік нелегальних мігрантів з Білорусі до Литви катастрофічно зріс у кілька разів після погроз Олександра Лукашенка послабити контроль за нелегальною міграцією через санкції ЄС. Європейський Союз звинувачує Мінськ у сприянні нелегальній міграції біженців в Литву.

Художник Сергій Йолкін у новій роботі дотепно показав нову «посаду» Олександра Лукашенка – він працює менеджером центру міграції до Європи.

.jpg_15Лукашенко став героєм чергової карикатури Сергія Йолкіна

Нагадаємо, що для людей, які прибувають до Литви, немає відповідних умов, адже їх ніде селити, нічим годувати і нікому охороняти.

Влада називає мігрантів «знаряддям гібридної агресії» і робить усе, аби показати Лукашенку та всьому світу, що Литва є не найкращим місцем для в'їзду в ЄС.

У липні в Литві оголосили режим екстремальної ситуації через наплив мігрантів. Тоді ж влада Литви оголосила про будівництво нової стіни на кордоні з Білоруссю.

Абсурдність ситуації полягає і в тому, що Лукашенко відправляє білорусів до Литви, водночас наказав до кінця року надати громадянство всім українцям, які переїхали до Білорусі.

Як повідомлялося, мер Мінська Володимир Кухарєв наказав прибрати з полиць магазинів товари з України, Польщі та Литви. За його словами, українські, польські та литовські товари заміщають білоруську продукцію в магазинах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: