Найбагатша людина Росії може опинитись під санкціями США

Найбагатша людина Росії може опинитись під санкціями США
Потанін посідає друге місце у списку Forbes
фото: Bloomberg

Володимир Потанін, холдингова компанія «Інтеррос» та Росбанк потрапили під санкції США

Російський олігарх, який посідає друге місце у списку Forbes Володимир Потанін, холдингова компанія «Інтеррос» та Росбанк потрапили під санкції США. Наступний у списку буде найбагатша людина Росії Володимир Лісін. Таку заяву зробив народний депутат України Олексій Гончаренко в Telegram.

За словам нардепа, Потанін потрапив до списку після листа до державного секретаря Ентоні Блінкена від міжнародної коаліції по санкціях, яку створили американські конгресмени Стів Коев, Джо Вілсон та народний депутат Олексій Гончаренко. Також у коаліцію увійшли британські та європейські парламентарі.

Вони направили такого ж листа і щодо іншого мільярдера Володимира Лісіна, який володіє найбільшим металургійним підприємством – Новоліпецьким металургійним комбінатом.

«Потанін – другий в Росії в списку Forbes. Ми працювали місяць, щоб все вийшло. Передали тонни інформації, говорили, виступали на телебаченні, створили коаліцію, куди увійшли американські конгресмени, британські депутати, європейські міністри. Але, другий – це мало. Нам потрібен перший. Лісін – наступний. Продовжуємо роботу», – написав Гончаренко.

Раніше повідомлялось, що Європейський Союз узгодив дев’ятий пакет санкцій проти Росії.

Читайте також: Чому Путін скасував щорічну пресконференцію – версія Данілова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: