Папа Римський захворів: через обстеження скасували всі аудієнції

Папа Римський захворів: через обстеження скасували всі аудієнції
Франциск підхопив застуду
фото: Vatican News

Франциск прибув до римської лікарні «Gemelli Isola», де пройшов комп’ютерну томографію

Папа Римський Франциск через застуду пройшов у лікарні обстеження легень, усі робочі аудієнції понтифіка були скасовані. Про це повідомляє Vatican News.

«У суботу, 25 листопада 2023 року, директор пресслужби Святого Престолу Маттео Бруні поширив повідомлення про те, що скасовані всі аудієнції Папи Франциска, заплановані на цей ранок, через легку застуду», – ідеться у повідомленні.

Після обіду Бруні також повідомив, що Папа раннього пообіддя прибув до римської лікарні «Gemelli Isola», де пройшов комп’ютерну томографію, щоб «виключити загрозу легеневих ускладнень».

«Результати обстеження негативні, тож він повернувся до «Дому святої Марти», – поінформував речник Апостольської Столиці.

Раніше Папа Римський Франциск закликав до припинення бойових дій в Ізраїлі та Палестині, адже тероризм та війна призводять лише до смерті та страждань. 

Також Папа Римський Франциск висловив думку, що у війні в Україні зацікавлені торговці зброєю

Нагадаємо, нещодавно Папа Римський Франциск знову відзначився прихильними заявами на користь країни-агресорки. Він закликав російську молодь ніколи не забувати про свою історичну спадщину та заявив, що росіяни-спадкоємці великої країни і нагадав місцевій молоді про роль Петра I, Катерини II та інших імператорів РФ.

Пізніше понтифік заявив, що в його недавніх словах про «велику матінку Росію» не було політичного підтексту. Франциск визнав, що його нещодавні коментарі були «погано сформульовані», а саму фразу нібито слід розглядати у культурному контексті.

Читайте також: На чиєму боці Ватикан? Велике інтерв’ю з предстоятелем УГКЦ Святославом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: