Пожежу на брянській нафтобазі гасять сім регіонів Росії

Пожежу на брянській нафтобазі гасять сім регіонів Росії
Пожежу на нафтобазі у Брянську гасять МНСники із семи регіонів Росії, приїхали навіть із Москви
фото з місцевих ЗМІ

Брянські надзвичайними не впоралися власними силами із пожежею на нафтобазі «Дружба»

Гасіння пожежі на брянській нафтобазі контролює особисто керівник міністерства з надзвичайних ситуацій (МНС) Росії. Про це з посиланням на пресслужбу МНС Росії повідомляє видання РІА «Новості».

«До місця пожежі відправилася оперативна група МНС Росії під керівництвом тимчасового виконувача обов’язків міністра з надзвичайних ситуацій генерал-полковника Олександра Чупріяна», – зазначила пресслужба відомства.

Усього на пожежі працюють більше 150 осіб та 50 одиниць техніки. Оскільки місцеве управління МНС не впоралося з пожежею самостійно, були залучені сили із семи інших регіонів Росії:

  • Воронезької області;
  • Калузької;
  • Курської;
  • Орловської;
  • Смоленської;
  • Тульської;
  • та Москви.

Нагадаємо, у російському Брянську вночі загорілася нафтобаза. Тамтешні Telegram-канали оприлюднили численні відео з Брянська, на яких видно масштаби пожежі на нафтобазі «Дружба».

Крім нафтобази, за неофіційною інформацією, загорівся ракетний склад у військовій частині в іншому кінці Брянська. Очевидці нібито чули вибухи перед пожежею. У Брянську спрацювала сирена повітряної тривоги.

Кремлівські пропагандисти уже звинуватили у пожежі українську сторону.

Згодом МНС Росії визнало факт пожежі на нафтопроводі «Транснєфть Брянск Дружба». Про вибухи і пожежу на ракетному складі військової частини офіційні російські джерела поки що мовчать.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: