Путін: у вибори в США могли втрутитися українці, татари чи євреї

Путін: у вибори в США могли втрутитися українці, татари чи євреї
Володимир Путін

Путін вважає, що питання можливого втручання у вибори в США - це не його проблеми

Президент Росії Володимир Путін припустив, що українці, татари чи євреї могли втрутитися в президентські вибори в США в 2016 році, а не Кремль.

Як повідомляє AFP, про це він заявив в інтерв'ю телеканалу NBC.

«З чого ви взяли, що російська влада, включаючи мене, дала комусь дозвіл на це?» - запитав Путін.

«Що з того, що вони росіяни... Можливо це навіть не росіяни, а українці, татари чи євреї, але з російським громадянством, що також повинно бути перевірено, можливо, у них подвійне громадянство або зелена карта, можливо, США заплатили їм за це», - заявив він, додавши, що це не його проблеми.

Путін також заявляв, що 13 громадян РФ, звинувачених спецпрокурором США Робертом Мюллером у втручанні у вибори президента США, могли працювати на «американські компанії» або «когось з кандидатів» у президенти США.

Нагадаємо, адміністрація президента США найближчим часом введе нові санкції проти Росії за втручання в президентські вибори в 2016 році.

Як відомо, спецпрокурор США готує нові звинувачення проти росіян.

Раніше президент Сполучених Штатів Дональд Трамп прокоментував висунення 13 росіянам звинувачень у втручанні у вибори президента в 2016 році.

Нагадаємо, що 16 лютого Сполучені Штати Америки висунули звинувачення 13 громадянам Росії щодо втручання у вибори президента США.

Усі обвинувачені є співробітниками «Агентства інтернет-досліджень» — «фабрикою тролів», співробітники якої пишуть платні коментарі на підтримку російської влади.

Раніше стало відомо, що США опублікували 200 тисяч твітів російських тролів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: