Російський офіцер зняв на відео серйозні втрати окупантів на Донбасі

Російський офіцер зняв на відео серйозні втрати окупантів на Донбасі
Лейтенант рашистської армії Шалаєв знімав відео під час свого перебування на Донбасі. Окупант зафільмував серйозні втрати російського агресора в Україні 
фото: скріншот

Полонений рашистський окупант знімав хроніку російсько-української війни

Лейтенант російської армії, випускник Московського вищого командного училища Юрій Шалаєв робив відеозаписи під час свого перебування на території України. Після того, як Шалаєв потрапив у полон, відеозаписи із його телефону опинилися у розпорядженні «Української правди».

Військова частина, у якій служив рашистський офіцер, дислокувалася у Чечні, в місті Шалі. На початку березня з територію Дагестану підрозділ, у складі якого був і Юрій Шалаєв, прибув на територію України.

Судячи з відеозаписів, зробленим Шалаєвим, його мотострілецький взвод воював на території Донецької області, в районі сіл Петрівка, Новомайорське, Зоря.

Невдовзі після прибуття на територію українського Донбасу російський офіцер почав фільмувати поранених та убитих окупантів. Так, на одному із відео він розповідає про роту десантників, а згодом в кадр потрапляють поранені військовослужбовці цієї роти. Також Шалаєв згадав про знищеного рашиста із інженерно-саперного батальйону.

У відео, знятому у кінці березня, окупант визнав, що рашистські війська зазнають серйозних втрат. Наступний уривок засвідчив знищення українцями російської техніки.

Лейтенант рашистської армії знімав відео у будинках мирних українських жителів, де він та його підрозділ дислокувалися під час війни. Так, останнє відео, записане окупантом, було зроблене під час переховування у хліві. Рашист записав проходження українських військових.

Згодом, на початку квітня, Юрія Шалаєва взяли у полон.

Нагадаємо, що відеозаписи, зроблені у крамницях українських міст та сіл, а також перехоплення телефонних розмов, зроблені СБУ, засвідчили, що одним із найрозповсюдженіших злочинів з боку окупантів є мародерство.

Рашисти відверто зізнавалися своїм близьким у заздрості до достатку та побуту українських сімей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: