Сенатор-республіканець Мітт Ромні привітав з перемогою Байдена

Сенатор-республіканець Мітт Ромні привітав з перемогою Байдена
Сенатор-республіканець Мітт Ромні привітав з перемогою Байдена

Ромні назвав Байдена і Камалу Харріс щирими людьми

Колишній претендент на президентське крісло від Республіканської партії США сенатор (від штату Юта) Мітт Ромні привітав кандидата-демократа Джо Байдена з перемогою на виборах глави держави.

Відповідну заяву він опублікував в своєму Twitter-акаунті.

«Ми з Енн вітаємо обраного президента Джо Байдена і обраного віце-президента Камалу Харріс. Ми знаємо їх обох як щирих людей, що володіють чудовим характером. Ми молимося, щоб Бог благословив їх на майбутні дні і роки», - написав він.

Раніше повідомлялося, що лідер партії «Європейська Солідарність», п'ятий президент Петро Порошенко привітав Джо Байдена з перемогою на виборах президента США.

Як відомо, президент США Дональд Трамп заявив, що про перемогу Джо Байдена на виборах у Сполучених Штатах говорити зарано.

Нагадаємо, Джо Байден проводив ранок зі своєю сім’єю у своєму будинку в штаті Делавер, коли побачив новину про те, що, за прогнозами, він став переможцем рідної Пенсильванії і буде 46-м президентом США. Байден у своїй промові сьогодні ввечері виступить з метою об’єднання країни. Джо Байден обраний президентом США.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: