США показали, як виробляють артилерійські снаряди для ЗСУ (відео)

США показали, як виробляють артилерійські снаряди для ЗСУ (відео)
Якщо снаряди пройдуть випробування, то будуть затверджені для використання
фото скріншот відео

Більшість з виготовлених снарядів на заводах у північно-східній Пенсільванії відправляють до України 

На заводах міністерства оборони США виготовляють артилерійські боєприпаси, у тому числі для України. Журналісти американської газети The New York Times показали процес.

У виданні зазначають, що більшість з виготовлених снарядів на заводах у північно-східній Пенсільванії відправляють до України. Найстаріший з них у Скрентоні вперше почав виготовляти сталеві снаряди на початку 1950-х років для Корейської війни.

Протягом усього виробничого процесу працівники проводять перевірку якості заготовок. Після заливки вибухівки снаряди проходять навіть крізь рентгенівські промені, що виявляють будь-які порожнини всередині снарядів, які можуть негативно вплинути на бойове застосування боєприпасів. Це одна з остаточних перевірок якості, яку проходять артилерійські боєприпаси.

Далі деякі снаряди відправляються в Юму, штат Арізона, де на полігоні вони будуть вистрілені з гаубиць. Якщо вони пройдуть випробування, то решта десятків тисяч снарядів, зроблених у цьому місяці, будуть затверджені для використання.

Як повідомлялося, США надішлють Україні далекобійні снаряди з GPS-наведенням.

Раніше радник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного розповів, яка зброя потрібна Україні, аби наступати.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: