Трамп заявив, що у разі перемоги Байдена США стануть «нудною країною»

Трамп заявив, що у разі перемоги Байдена США стануть «нудною країною»
Чинний президент США Дональд Трамп 

За словами Трампа, демократи після приходу до влади повністю зупинять процес «безпрецедентного відновлення американської економіки»

Чинний президент США Дональд Трамп вважає, що в разі перемоги на майбутніх президентських виборах демократа Джозефа Байдена Сполучені Штати стануть «нудною соціалістичною країною».

Про це глава Білого дому сказав під час виступу в Міннесоті.

«Ніхто не захоче висвітлювати в ЗМІ Сонного Джо (так Трамп називає Байдена, – ред). Ми отримаємо дуже нудну соціалістичну країну», – сказав Трамп.

Він додав, що демократи після приходу до влади повністю зупинять процес «безпрецедентного відновлення американської економіки», а новий президент стане маріонеткою в руках лівих екстремістів.

Під час свого виступу, Трамп також піддав критиці економічну політику колишнього президента країни Барака Обами, при адміністрації якого Байден був віцепрезидентом.

«Це були Обама і Байден. Обайд, як я їх називаю, якщо коротко. Мені подобається цей термін, він економить багато часу», – сказав Трамп.

Нагадаємо, Дональд Трамп помітно скоротив відставання за популярністю серед виборців від найбільш ймовірного суперника на виборах від Демократичної партії Джо Байдена.

За даними соціологів, фаворитом передвиборної гонки як і раніше залишається Байден, який оголосив, що в разі його обрання кандидатом у віцепрезиденти стане сенатор Камала Гарріс.

Вибори в США намічені на 3 листопада 2020 року.

Нагадаємо, Байден назвав Трампа першим «президентом-расистом» в історії країни.

Як повідомлялося, контррозвідка США назвала країни, які загрожують президентським виборам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: