У Британії, Німеччині, Росії, Білорусі, Сінгапурі зросла кількість хворих на коронавірус

У Британії, Німеччині, Росії, Білорусі, Сінгапурі зросла кількість хворих на коронавірус
У ЄС збільшили рівень ризику коронавірусу від помірного до високого

У Китаї епідемія коронавірусу йде на спад

У ЄС збільшили рівень ризику коронавірусу від помірного до високого. Про це заявила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, – повідомляють  на сторінці Телегарм-каналу про коронавірус.

Так, станом на 2 березня, у Великобританії ще четверо людей захворіли на коронавірус, загалом хворих 40. Усі люди, у яких виявили  інфекцію, приїхали з Італії. Прем‘єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що держава має бути готова до подальшого поширення вірусу.

У Мюнхені 150 працівників концерну BMW перебувають на карантині через хворобу одного зі співробітників. Карантин триватиме 14 днів. Попри це, робота підприємства не зупинена.

В Росії підтверджено шість випадків інфікування коронавірусом. Серед них троє евакуйованих з круїзного лайнера Diamond Princess, які перебувають у Казані, і двоє громадян Китаю, які вже одужали. У Москві виявили коронавірус  у чоловіка, який повернувся  з Італії.

У Білорусі зафіксували третій випадок коронавірусу

Від коронавірусу помер радник Верховного лідера Ірану.71-річний Мухамад Мірмухамадді , який  був членом Ради доцільності. В Ірані  підтвердили коронавірус у 1501 особи, 66 осіб померли від цього вірусу.

У Сінгапурі виявили ще двох  інфікованих, які  відвідували Китай. Загалом  у цій країні у 108 осіб підтвердили коронавірус, з них  78 вже одужали. Про це повідомило міністерство охорони здоров‘я цієї держави.

У Китаї епідемія коронавірусу йде на спад. У країні навіть закрили одну з 16 лікарень, які були теміново збудовані у зв'язку з епідемією.

За останніми даними від коронавірусу в світі померли понад 3 тисячі людей.

В Україні немає жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19, – МОЗ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: