В Австралії дівчину засудили до шести місяців в'язниці за порушення карантину

В Австралії дівчину засудили до шести місяців в'язниці за порушення карантину
В Австралії дівчину засудили до шести місяців в'язниці за порушення карантину

28-річну дівчину заарештували за те, що вона не пройшла 14-денний карантин

В Австралії 28-річна дівчина проведе у в'язниці шість місяців за порушення правил коронавірусного карантину.

Про це повідомляє BBC.

«В Австралії жінка була засуджена на шість місяців в'язниці за порушення правил карантину по коронавірусу», - йдеться в повідомленні.

Так, 28-річна Ашер Фей Вандер Санден провела місяць в штаті Вікторія, який сильно постраждав від Covid-19. Їй дозволили вилетіти додому в місто Перт, але треба було пройти 14-денний карантин в готелі за свій рахунок. Замість цього вона таємно приїхала в штат на вантажівці і зупинилася в будинку свого хлопця, де її пізніше затримали.

Суддя заявив, що Санден скоїла «дуже серйозний злочин», який міг призвести до спалаху вірусу, і засудив її до шести місяців в'язниці.

Відзначається, що в Західній Австралії людям, які порушили закони Про карантин, загрожує максимальне покарання у вигляді 12 місяців тюремного ув'язнення або 50 тисяч доларів штрафу.

В Україні станом на ранок 25 серпня за минулу добу на коронавірус захворіли 1658 людей, це на 141 людину менше, ніж учора (1 799 нових хворих). Одужали –  346 людей (вчора 289), померли – 25 (вчора 22). Загалом від початку пандемії одужали 52 870 українців,  померли – 2 318. Від початку пандемії захворіли 108 415 українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: