В Австрії хлопчик необережно запалив бенгальський вогник біля ялинки: згоріло два будинки

В Австрії хлопчик необережно запалив бенгальський вогник біля ялинки: згоріло два будинки
Іскри вогника поширилися швидко поширилися на ялинку і спровокували пожежу
фото з відкритих джерел

Полум'я стрімко поширилося на ялинку і захопило весь будинок

23 грудня в австрійському місті Фельдкірх сталася пожежа, внаслідок якої згоріло два будинки, повідомляє газета Kronen Zeitung.

Інцидент стався увечері. 11-річний хлопчик запалив бенгальський вогонь, від нього спалахнула ялинка і весь будинок.

Полум'я поширилося на сусідній будинок. vorarlberg.ORF.at зазначає, що йдеться про дуплекс – спарений будинок, розрахований на проживання двох сімей. Пожежу гасило 140 рятувальників на 17 автомобілях.

Вогонь змогли загасити лише наступного дня, але обидва будинки непридатні для проживання у них. Постраждалих немає, всім мешканцям удалося врятуватися.

Як повідомлялося, в ніч на п’ятницю, 24 грудня, сталася пожежа у багатоповерхівці на вул. Оноре Де Бальзака, 14 у Деснянському районі столиці. Під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали дев'ять мешканців будинку.

23 грудня сталася пожежа у квартирі житлового будинку на пр. Свободи, 3 в Подільському району столиці. У ході гасіння пожежі врятовано власника квартири, чоловіка, 1972 року народження. Чоловік отримав опіки обличчя та намагався самостійно вийти на вулицю. Рятувальники передали постраждалого медикам, однак від госпіталізації він відмовився.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: