Захмарні зарплати і мародерство. Як Росія заманює контрактників у свою орду

Захмарні зарплати і мародерство. Як Росія заманює контрактників у свою орду
Рашисти грабують будинки українців 
фото з відкритих джерел

Росія обіцяє контрактникам можливість мародерити в Україні

Щоб поповнити втрати серед особового складу, військове керівництво РФ заохочує контрактників високими зарплатами та можливістю мародерити в Україні. Про це йдеться на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Після катастрофічних втрат в Україні для відновлення боєздатності військових частин російське командування всілякими методами намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом.

Якщо в тимчасово окупованих районах України відбувається примусова мобілізація чоловіків, то в центральних регіонах країни-окупанта до служби за контрактом запрошують обіцянками високої зарплатні, соціальних пільг та можливості безкарного грабунку та мародерства.

Так, за даними воєнної розвідки України, лише в Центральному військовому окрузі Росії протягом січня-квітня 2022 року укладено 2861 контракт на проходження військової служби. Повний перелік цих контрактників доступний за цим посиланням.

«Варто зазначити, що більшість росіян попри величезну вірогідність загибелі в Україні спонукають до військової служби їхні батьки та родичі. Ось така загадковість російської душі… та можливість заробити на смерті рідних», – каже українська розвідка.

Нагадаємо, напередодні СБУ опублікувала розмову російського солдата зі своєю матір’ю, у якій він вихваляється, що навчився «грамотно мародерити» в Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: