Журналістка, що ставила Путіну незручні запитання, стала героїнею світових ЗМІ

Журналістка, що ставила Путіну незручні запитання, стала героїнею світових ЗМІ
Під час модерування форуму Хедлі Ґембл поставила Путіну декілька незручних питань
фото: rbk.ru

На новому Instagram-фото вона продемонструвала подарунок від друзів – торт із портретом російського президента

Журналістка CNBC Хедлі Ґембл, що працювала модератором пленарного засідання міжнародного форуму «Російський енергетичний тиждень», спричинила справжній фурор у російських ЗМІ та соціальних мережах. При цьому, якщо західні ЗМІ констатували її сміливість та прямолінійність у спілкуванні з російським лідером, російські журналісти зосередилися на обговоренні зовнішності Ґембл, її позі, жестикуляції та міміці під час розмови із Путіним.

Так, російське видання «Комерсант» вийшло з фото на першій шпальті, де видно ноги журналістки на тлі російського лідера, який сидить поруч. Ґембл виклала світлину із цим номером газети в Instagram, підписавши його «Мій найкращий ракурс» та додавши хештеги «фемінізм» і «Росія».

Пізніше на Instagram-сторінці журналістки з’явилася ще одна світлина, вочевидь, пов’язана із спілкуванням із Путіним – зображення торта з обличчям російського лідера, який, за словами Ґембл, їй подарували друзі.

«У мене найкращі друзі», – зазначила журналістка у дописі до світлини.

У свою чергу російський журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смірнов також опублікував скріншот посту Ґембл, та додав, що з моменту спілкування журналістки з Путіним минуло чотири дні, але «її досі не відпускають емоції від зустрічі».

Нагадаємо, під час форуму «Російський енергетичний тиждень», що відбувався у Москві, російський президент Володимир Путін відповів на запитання журналістів. Зокрема, модераторка форуму Хедлі Ґембл поставила йому декілька незручних запитань: щодо утисків у Росії опозиції та журналістів, ролі РФ у газовій кризі, а також, скільки ще збирається російський лідер залишатися при владі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: