Байден відреагував на відставку Джонсона

Байден відреагував на відставку Джонсона
Глава Білого дому «чекає на продовження співпраці з Британією»
фото: Reuters

Американський президент, зокрема, відзначив важливість спільної підтримки України у боротьбі з російським вторгненням

Президент США Джо Байден сподівається, що незважаючи на відставку Бориса Джонсона з поста прем’єр-міністра Великої Британії, конструктивні стосунки між країнами не постраждають. Зокрема, очільник Білого дому наголосив на важливості спільної допомоги Україні у війні проти Росії. Про це повідомляє Reuters.

Згідно з інформацією агентства, американський президент підкреслив традиційно сильний зв’язок між народами США та Сполученого Королівства і висловив сподівання, що нова влада Британії продовжить плідну співпрацю із союзниками.

«Сполучене Королівство і Сполучені Штати є найближчими друзями та союзниками, і особливі відносини між нашими народами залишаються міцними і довговічними. Я з нетерпінням чекаю продовження нашої тісної співпраці з урядом Сполученого Королівства, а також з нашими союзниками і партнерами по всьому світу з низки важливих пріоритетів, які включають сильний і єдиний підхід до підтримки народу України», – цитує Байдена видання.

Нагадаємо, 7 липня Борис Джонсон оголосив про свою відставку, але він планує виконувати обов’язки прем’єр-міністра до обрання нового голови уряду.

Напередодні Зеленський розповів, як вплине на Україну відставка Джонсона.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: