Путін вигадав, як «насолити» новому прем’єру Британії

Путін вигадав, як «насолити» новому прем’єру Британії
Навряд чи британський новопризначений прем'єр дуже сумує від ігнору країни-терористки 
фото з відкритих джерел

Ріші Сунак став наймолодшим главою уряду за останні 200 років 

Кремлівський диктатор Володимир Путін не привітав нового прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака із призначення на посаду. Путін не відправив вітальну телеграму, офіційно сповістила пресслужба Кремля.

У країні-терористці пояснили такий демонстративний ігнор тим, що «Велика Британія зараз належить до категорії недружніх країн». 

Путін вигадав, як «насолити» новому прем’єру Британії фото 1

Нагадаємо, в РФ в категорії дружніх держав не так й багато країн. Раніше російський міністр оборони Сергій Шойгу зачитав назви держав, які Кремль вважає «дружніми». Список цей дуже промовистий і лаконічний. За словами Шойгу, дружніми для себе державами Росія вважає Бурунді, Гвінейську Республіку, Камерун, Малі, Судан, Уганду, Чад, Ефіопію, Південно-Африканську Республіку. 

Як відомо 25 жовтня 2022 року новим прем'єр-міністром Великої Британії став Ріші Сунак.  Сунак наймолодший глава уряду Британії за останні 200 років. Його попросять сформувати новий уряд.

Сунак став 57-м прем'єр-міністром Британії. Він є третім прем'єром цього року і увійде на Даунінг-стріт як наймолодший глава уряду за останні два століття.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: