Володимир Ар`єв Народний депутат

Дві речі, які оминають увагою у скандалі з конгресвумен Спартц

Конгресвумен Спартц разом з Джо Байденом
фото з відкритих джерел

Більшість питань, які поставила Вікторія Спартц є справедливими

Зараз вся «прогресивна спільнота» рефлексує на неоднозначну біографію конгресвумен Спартц. Але ті, хто переконаний у своїй здатності критично мислити, якось дивно оминають увагою дві речі:

  1. більшість питань, які поставила Спартц є справедливими і які би у неї самої не були мотиви, грунт для претензій є. І такі підстави, як продовження відкатів у військових закупівлях, можливий витік розвідданих (після Вагнергейту справедлива підозра, бо ніхто в ОП не покараний), махінації з САП, затягування з конкурсом на голову НАБУ, питання підготовки до війни перед 24 лютого тощо. Не буде підстав – не буде питань, все просто.
  2. трампістська спільнота в США є потужною. І треба бути ідіо… не дуже далекоглядним, щоб через власні симпатії/антипатії до іноземних політиків чи партій ігнорувати цей факт. Нападати і ображати замість працювати і переконувати – ідіо… не дуже далекоглядна стратегія. Маятник політичних симатій в Америці, особливо на фоні економічних потрясінь, є хитким, а роботи з цією спільнотою я не бачу – все йде в гу… телеканал FreeДом

Найрозумніше в цій ситуації (величезної залежності від США, нагадаю):

  • не кричати і відкидати, а спробувати аргументовано і спокійно переконати Спартс, що вона не все добре знає і
  • вимагати від Зеленського нарешті позбутися Єрмака, Татарова, Смірнова, Демченка і людей Деркача в енергетиці, щоб справедливих питань і претензій більше не виникало. Ці персоналії і майбутнє України не повинні навіть стояти на шальках терезів.
Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: