Митрополит Євстратій (Зоря) Митрополит Православної церкви України

Москвославіє та православʼя

Антихрист нашого часу путін знайшов собі у особі Гундяєва і його москвославної контори вірних пророків та служителів
фото з відкритих джерел

Хто ще лишається в тому духовному Содомі й Вавилоні, на який остаточно перетворено Моспатріархію – має тікати від неї якнайшвидше

Москвославіє та православʼя – це два різних сповідання. Друге – християнське. Перше – поганська пародія на християнство.

Верховний жрець московославія Гундяєв «заборонив у служінні» священика Алєксєя Умінського – одного з найбільш відомих в Мск, який 30 років очолював громаду храму. На його місце призначений людожер Ткачов – один з найбільш ярих навіть за мірками москвославія пропагандистів війни, злобний троль в рясі. Умінського «заборонено» за помірковано-антивоєнну позицію.

Антихрист нашого часу путін знайшов собі у особі Гундяєва і його москвославної контори вірних пророків та служителів.

Хто ще лишається в тому духовному Содомі й Вавилоні, на який остаточно перетворено Моспатріархію – має тікати від неї якнайшвидше. Бо спілкування з нею – осквернення, благословення її – прокляття, проповідь її – злослівʼя, а сповідання її – поклоніння антихристу «русскава міра».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: