Вбивство Шеремета: Звіробій не довіряє даним слідства про замах на неї

Вбивство Шеремета: Звіробій не довіряє даним слідства про замах на неї

Підозрювана у справі Павла Шеремета нібито обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей

Я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула, - сказала Звіробій

Ветеран АТО Маруся Звіробій прокоментувала інформацію МВС про наміри викрадення її дітей фігурантами у справі вбивства Павла Шеремета.

Про це повідомляє «5 канал»

Відповідний аудіозапис з розмовами фігурантів у справі про вбивство Шеремета показала Національна поліція під час брифінгу.

«Я тільки Пуму впізнала. Знаю її з 2014 року. І характер її знаю. Мені не сподобалось, коли сказали, що вона «лідер». Нагиркала на чоловіка і це означає, що вона винна? Це брєд якась. Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не означає, що я його хочу підірвати, але мені це «ліплять». Після цього звідки в мене може бути довіра до правоохоронців, їх методів і експертиз? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула», - сказала Звіробій.

Зазначимо, що на аудіозапису волонтер Юлія Кузьменко по телефону нібито обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

Нагадаємо, 12 грудня міністр МВС Арсен Аваков разом з президентом Володимиром Зеленським провели екстрену пресконференцію з приводу затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. 

12 грудня стало відомо, що у вбивстві Шеремета поліція підозрює музиканта Андрія Антоненка і волонтерку Юлію Кузьменко.

Заступник голови Національної поліції України, генерал Євгеній Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета заклала лікар-хірург із Охматдита Юлія Кузьменко.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. 

Детальніше читайте у матеріалі «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: