Енергетики впорались з викликами під час обстрілів енергосистеми, — опитування

Енергетики впорались з викликами під час обстрілів енергосистеми, — опитування
Українським енергетикам у надскладних умовах вдалося справитися із завданням енергозабезпечення країни
фото з відкритих джерел

Найбільш високу оцінку експерти поставили енергетичним компаніям за подолання викликів

Експертне середовище високо оцінило роботу енергокомпаній в умовах російської агресії, яка дозволила зберегти цілісність енергосистеми і забезпечити країну електроенергією. Про це йдеться в експертному дослідженні Центру Разумкова.

Були опитані експерти дослідницьких наукових установ та організацій, викладачі вищих закладів освіти, фахівці з питань енергетики в обласних, міських адміністраціях, працівники апарату Кабінету Міністрів України, Офісу Президента України. 

Перед ними ставилися питання стосовно проходження останнього осінньо-зимового періоду (ОЗП), роботи ринків електричної енергії та природного газу, ефективності діяльності державних органів в енергетиці, а також щодо перспективного розвитку сектору.

Найбільш високу оцінку експерти поставили енергетичним компаніям за подолання викликів, що виникли внаслідок російських масованих ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі. 

«Усі 100% опитуваних підтвердили, що українським енергетикам у надскладних умовах вдалося справитися із завданням енергозабезпечення країни під час проходження ОЗП», – підкреслили в «Центрі Разумкова». 

Нагадаємо, більшість українців вважають, що енергетики впорались із проблемами енергосистеми під час цього опалювального сезону, який проходив за умов регулярних ракетних атак Росії по енергосистемі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: