Окупанти у Криму перекрили для цивільних проїзд на Арабатську стрілку

Окупанти у Криму перекрили для цивільних проїзд на Арабатську стрілку
фото ілюстративне

Рішення вступить в силу з 20:00 31 липня

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники перекрили доступ для цивільних на Арабатську стрілку. Цьому передували вибухи у Криму. Про це повідомляє «Кримінформ».

Як зазначається, так зване управління ФСБ по Криму заявило, що «опер штаб» на чолі з самопроголошеним «главою» Сергієм Аксьоновим ухвалив рішення не видавати перепустки цивільним на Арабатську стрілку з 20:00 31 липня.

Потрапити на косу зможуть лише співробітники екстрених служб окупантів та жителі півострова, які виконують «роботи оборонного значення» або ліквідують надзвичайні ситуації.

Окупанти пояснили своє рішення необхідністю «локалізувати загрозу безпеці» окупованого Криму.

Арабатська коса - це вузька та довга коса в Азовському морі, яка сполучає материкову частину України та Крим. Раніше українська розвідка повідомляла, що окупанти почали заселятися у готелі на Арабатській косі.

Нагадаємо, 24 липня російські окупанти заявили про влучання в склад з боєприпасами у Джанкойському районі. Також повідомляли про вибухи з боку Веселого, де розташований аеродром. Гауляйтери казали про атаку дронів, 11 з яких, нібито змогли «нейтралізували».

Читайте також: У Криму лунають вибухи, чути пуски ракет. Окупанти підняли в небо авіацію 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: