Підкріплення немає. Терорист Гіркін в істериці через оточення військ РФ у Лимані

Підкріплення немає. Терорист Гіркін в істериці через оточення військ РФ у Лимані
Гіркін заявив, що ЗСУ фактично відвоювали Лиман
фото: Reuters

Гіркін назвав російську армію позорищем

Колишній ватажок проросійських бойовиків «ДНР» Ігор «Стрєлков» Гіркін заявив, що Збройні Сили України майже відвоювали Лиман. Про це він написав у Telegram.

Пропагандист у паніці заявив, що 6 тисяч рашистів потрапили в оточення ЗСУ, а обіцяного підкріплення російське військове керівництво не надає.

Він також назвав російську армію позорищем.

Підкріплення немає. Терорист Гіркін в істериці через оточення військ РФ у Лимані фото 1

Нагадаємо, раніше Гіркін істерично заявив, що Збройні Сили України виграли війну. Гіркін константував, що російські війська получили по «мордасам».

Зазначимо, станом на ранок 1 жовтня військові РФ, що базуються в Лимані, звернулися до свого керівництва із проханням вийти, але отримали відмову. В оточенні понад 5 тис. військових РФ. Про це повідомив голова військової адміністрації Луганщини Сергій Гайдай.

Напередодні стало відомо, що ЗСУ, ймовірно, завершили оточення російського угруповання в районі Лимана. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW). Фахівці вранці 30 вересня поінформували, що ЗСУ атакують Лиман з трьох напрямків і вже перерізали доступ окупантів до критичної дороги Сватове-Лиман, яка є основною наземною лінією зв’язку (GLOC), що підтримує угруповання ворога в самому Лимані.

Тим часом російські загарбники у Telegram-каналах зчинили паніку. Загарбники пишуть, що ЗСУ прорвали їхню оборону і беруть у «котел» окупантів. За словами самих же ворогів, ситуація в них під Лиманом вкрай важка. 

Тим часом аналітики ISW розповіли, коли ЗСУ відвоюють Лиман.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: