«Південь» підтвердив нові удари по окупантах у Новій Каховці: деталі

«Південь» підтвердив нові удари по окупантах у Новій Каховці: деталі
ЗСУ знову вдарили по рашистах на Херсонщині
скрін з відео

Українські військові знову атакували окупантів у Новій Каховці. Зокрема, Збройні сили завдали удару по двох пунктах управління ворожих військ та посадковому майданчику. Про це підтвердили в оперативному командуванні «Південь».

«Нанесено удари по двох пунктах управління ворожих військ та посадковому майданчику в Новій Каховці», – йдеться в повідомленні.

За минулу добу, бійці ЗСУ знищили на півдні 13 рашистів, шість одиниць броньованої та автомобільної техніки. Остаточні втрати противника у Новій Каховці уточнюються.

Нагадаємо, вчора ввечері стало відомо, що у Новій Каховці знову детонують ворожі склади із боєприпасами.

Додамо, що 11 липня у Новій Каховці на Херсонщині українські військові завдали удару по складу боєприпасів російських загарбників.

Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив, що внаслідок детонації складів росіяни втратили особовий склад і понад 1000 тонн боєкомплектів до реактивних систем залпового вогню. Хлань зауважив, що росіяни почали розміщувати свої склади подалі від лінії фронту, думаючи, що в Каховці безпечніше, проте вони помилилися.

Нагадаємо, триває 141-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти намагаються вести штурмові дії на Слов’янському напрямку та на Донеччині.

Українські військові станом на 14 липня ліквідували вже близько 37 870 окупантів та знищили тисячі одиниць військової техніки.

Про ситуацію в регіонах станом на ранок 14 липня читайте тут.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: