Масована ракетна атака на Україну. Росія вигадала цинічне пояснення

Масована ракетна атака на Україну. Росія вигадала цинічне пояснення
фото з відкритих джерел

«Нічні удари по Києву – це за Брянськ»

У міноборони РФ заявили, що масованими ударами по Україні помстилися за нібито терористичні акти у Брянській області.

«Високоточною зброєю, в тому числі гіперзвуковим «Кинджалом», вражені ключові елементи військової інфраструктури, ОПК та енергетики України, мети удару відплати досягнуто, всі призначені об'єкти військової інфраструктури України вражені. Внаслідок сьогоднішнього удару по території України знищено місця базування ударних безпілотників», – повідомило в РФ.

Також у Росії зазявили про нібито зривання перекидання резервів та залізничних перевезень іноземного озброєння і виведення з ладу потужності з ремонту військової техніки та виробництва боєприпасів.

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян пояснила нічні ракетні удари по Києву відповіддю за Брянськ. Про це вона написала в Telegram.

Масована ракетна атака на Україну. Росія вигадала цинічне пояснення фото 1

Нагадаємо, у ніч проти 9 березня росіяни завдали приблизно 15 ракетних ударів по Харкову та області. Є влучання у приватний житловий будинку на Харківщині. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань уточнюється. 

Станом на 6:30 зафіксовані обстріли енергетичних об’єктів в Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській областях.

У Золочівському районі Львівщини ворожа ракета впала у житловій зоні. На цей момент відомо про п'ятьох загиблих. У момент падіння ракети вони перебували у себе вдома. Завали ще розбирають. Під завалами можуть бути інші люди.

Читайте також: Окупанти випустили по Україні понад 80 ракет: яка ситуація в регіонах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: