Ракетний удар по Кривому Рогу: МВС назвало кількість загиблих та поранених (оновлено)

Ракетний удар по Кривому Рогу: МВС назвало кількість загиблих та поранених (оновлено)
Російські загарбники здійснили черговий терористичний акт
фото: dsns.gov.ua/ДСНС

Внаслідок російського удару поранено 29 людей та дев'ятеро загиблих

Російські окупанти завдали ракетного удару по житловому сектору Кривого Рогу Дніпропетровської області. Напередодні у місті пролунав вибух. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Унаслідок ракетного удару росіян по Кривому Рогу станом на 17:35 було відомо про 11 поранених та шістьох загиблих. «Сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх», – наголосив президент Зеленський.

Окупанти вдарили ракетами по Кривому Розі
Окупанти вдарили ракетами по Кривому Розі
фото: Telegram/Ігор Клименко

Як зазначено в повідомленні Офісу генпрокурора, кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Кривому Рогу збільшилася до дев'яти. Також поранено 29 людей, серед них п'ятеро – діти.

Пошукова операція була завершена о 22:20. Працівники ДСНС, Національної поліції, комунальні служби, волонтери робили все можливе, щоб врятувати якомога більше людей. 

Загинули девʼять людей, ще 29 – поранені, зокрема пʼятеро дітей. Через удар пошкоджені 41 багатоквартирний будинок, гімназія, два училища, повідомляв керівник Ради оборони міста Вілкул.

Нагадаємо, РФ атакувала Київщину ракетами та БпЛА. В результаті в одному з районів сталася пожежа на промисловому обʼєкті.

Зазначимо, у ніч проти 12 червня РФ атакувала Дніпропетровщину БпЛА. Внаслідок чого постраждало троє людей, серед них дитина.

До слова, у Донецьку пролунали вибухи на межі двох районів міста. Один з населених пунктів регіону залишився без світла внаслідок атаки БпЛА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: