Росія вдарила по Авдіївському коксохімічному заводу: коментар Метінвесту (оновлено)

Росія вдарила по Авдіївському коксохімічному заводу: коментар Метінвесту (оновлено)
Росіяни завдали авіаракетний удар двома ракетам
фото скріншот відео

Одна з ракет влучила в склад зберігання нафталіну

Удень 28 вересня російські загарбники двома ракетами завдали удару по території Авдіївського коксохімічного заводу, що на Донеччині. У результаті атаки на підприємстві сталась пожежа, яку вдалося локалізувати лише лише під ранок, 29 вересня. Про це йдеться у повідомленні Метінвесту. 

Метінвест повідомив, що ніхто зі співробітників заводу не постраждав. «Через постійні обстріли, відсутність спецтехніки та рятувальників ГСЧС у місті, пожар вдалося частково локалізувати лише під ранок, 29 вересня. Через хімічний склад продуктів горіння черговий терористичний акт росіян може вплинути на екологічну ситуацію в регіоні. Оцінити екологічний вплив через масовані ворожі атаки поки що неможливо», – йдеться у повідомленні Метінвесту. 

У травні війська РФ обстріляли автобус із працівниками Авдіївського коксохімічного заводу. Внаслідок прямого влучання у пасажирський транспорт 10 співробітників заводу загинули, близько 20 – дістали тяжкі поранення.

Триває 583-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку. Протягом минулої доби відбулося 21 бойове зіткнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: