Росіяни обстрілюють храми з біженцями. Епіфаній закликав світ уберегти Україну

Росіяни обстрілюють храми з біженцями. Епіфаній закликав світ уберегти Україну
Епіфаній заявив про обстріли храмів з біженцями
фото: pomisna.info

Путін й так вважає, що воює з НАТО та Америкою на території нашої країни

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній заявив про обстріли храмів з біженцями з боку російських окупантів. Закликав закрити небо над нашою країною. Про це пише пресслужба Православної церкви України.

За словами Епіфанія, під загрозою таки опинився навіть й собор Софії Київської.

«Як предстоятель я звертаюся до російських вбивць – не збільшуйте міру свого злочину знищенням святинь, особливо коли ви лицемірно виправдовуєте себе «захистом церкви», – відзначив митрополит.

Також Епіфаній звернувся й до міжнародної спільноти з проханням зробити усе можливе, аби Російська Федерація припинила свої військові злочини.

«Окремо також звертаюся до очільників Московського патріархату в Україні: хіба ви не бачите, як обстрілюють міста на півночі, сході, півдні України, як від вибухів гинуть серед інших і ті, хто вважає вас своїми пастирями? Голосно вимагайте від Росії, від Московського патріарха зупинити варварські обстріли! Не ховайтеся за загальними побажаннями миру, але говоріть правду, як заповідав Господь», – відзначив митрополит.

Епіфаній додав, що над Україною необхідно закрити небо, оскільки президент Російської Федерації Володимир Путін й так вважає, що воює з НАТО та Америкою на території нашої країни.

Нагадаємо, що Вселенський патріарх засудив російське вторгнення.

Тим часом патріарх Кирило виправдав дії Путіна в Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: