Розвідники показали одне з останніх фото ліквідованого Киви

Розвідники показали одне з останніх фото ліквідованого Киви
Одне з останніх прижиттєвих фото Іллі Киви
фото: Сергій Іванов/Facebook

Зрадник відпочивав в елітному російському ресторані «Пушкін»

Зрадника України Іллю Киву ліквідували 6 грудня. Його знайшли мертвим на території паркової зони готелю «Величъ Country Club». У мережі також опублікували одні з останніх світлин зрадника. Знімок оприлюднив блогер Сергій Іванов. Він заявив, що ці світлини йому надали джерела у Головному управлінні розвідки.

За словами Іванова, перед ліквідацією зрадник Кива відпочивав в елітному російському ресторані «Пушкін». Цей заклад розташований у московському «Державному універсальному магазині» (російською ГУМ, – ред.).

Розвідники показали одне з останніх фото ліквідованого Киви фото 1

До речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна та любителів розкішного життя за російські гроші.

«Організована ГУР «фотосесія» тривала понад три місяці, мої джерела кажуть, що цікавих матеріалів дуже багато. І не лише про Киву», – зазначив блогер.

Джерела у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони підтвердили «24 Каналу» автентичність фотографій. У відомстві додали, що це дійсно одні з останніх прижиттєвих знімків зрадника.

Нагадаємо, що тіло колишнього депутата Верховної Ради та зрадника Іллі Киви було виявлено у середу, 6 грудня, на вулиці біля готелю «Велич Кантрі Клаб» у Росії.

Згодом стало відомо, що ліквідація ексдепутата і зрадника Ілля Киви – справа рук української Служби безпеки. Також Головне управління розвідки Міноборони підтверджує ліквідацію Киви, сказав представник ГУР Андрій Юсов. Як розповів речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону «Єдині новини», «доля Іллі Киви чекає кожного зрадника України». «Так, можемо підтвердити, що Кива – всьо, і така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму», – сказав Юсов.

Також у мережі з'явилося перше відео з місця ліквідації зрадника України, екснардепа Іллі Киви. Слідчий комітет РФ підтвердив смерть екснардепа-зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Киви. Наразі проводять огляд місця події, вживають заходів для встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до вбивства, дано доручення оперативним службам, відпрацьовують усі можливі версії події.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: