У пасажира київського метро знайшли гранату (фото)

У пасажира київського метро знайшли гранату (фото)
За зберігання гранати одеситу загрожує до 7 років в'язниці
фото:https://kyiv.npu.gov.ua

У столичній підземці поліцейські виявили у кишені пасажира боєприпас. За зберігання гранати йому загрожує до семи років за ґратами

 

У Києві, на станції метро «Мінська» правоохоронці помітили подозрілого пасажира. Поліцейські зупинили чоловіка для перевірки,  і виявили у нього в кишені гранату «Ф-1» та запал до неї. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у місті Києві. 

metro240220232.jpg (105 KB)

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала злочин. Вилучений речовий доказ правоохоронці відправили на експертне дослідження, а правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За словами правоохоронців, ним виявився 29-річний уродженець Одеської області.

metro24022023.jpg (177 KB)

Йому було повідомленопро підозру у вчиненні злочину згідно ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід – нічний домашній арешт. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: 

Українка показала зворушливу рекламу у Стокгольмі, що присвячена війні (фото)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: