У Запорізькій області внаслідок ДТП загинули дві людини

У Запорізькій області внаслідок ДТП загинули дві людини
Водій автомобіля Daewoo Sens змінив напрямок руху, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Toyota Avensis

Інцидент стався поблизу села Кам'янське 29 червня приблизно об 11:00, - поліція

У Запорізькій області на автошляху сполученням Харків - Сімферопіль в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дві людини, ще 5 отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як повідомляється, інцидент стався поблизу села Кам'янське 29 червня приблизно об 11:00.

«Водій автомобіля Daewoo Sens змінив напрямок руху, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Toyota Avensis. У результаті зіткнення водій та пасажирка Daewoo Sens загинули на місці. В автомобілі також перебувала 3-річна дитина, її з травмами госпіталізували до лікарні», йдеться у повідомленні.

Крім того, з ушкодженнями різного ступеню до лікарні був доправлений водій Toyota Avensis та троє його пасажирів, серед яких неповнолітня дитина.

«Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування», - зазначили в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області на повороті в селі Кізя Бродівського району сталося зіткнення автомобіля та мопеда. В результаті зіткнення транспортних засобів загинули двоє дітей та постраждали ще п'ятеро людей.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: