Зеленський доручив СБУ і МВС боротися з порушенням габаритно-вагових норм на дорогах

Зеленський доручив СБУ і МВС боротися з порушенням габаритно-вагових норм на дорогах
В Офісі президента обговорили термінові заходи, спрямовані на боротьбу з перевантаженістю доріг

За словами Зеленського, останні кілька років майже кожна друга фура, що їздить українськими автошляхами, перевантажена

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду щодо термінових заходів, спрямованих на боротьбу з порушенням вантажівками габаритно-вагових обмежень на українських дорогах.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський зазначив, що останніми кількома роками майже кожна друга фура, що їздить українськими автошляхами, перевантажена. Проблему з перевантаженими фурами фіксують уже навіть на нових дорогах, які почали споруджувати в межах програми «Велике будівництво».

Тому глава держави доручив Міністерству внутрішніх справ забезпечити можливість виконання Нацполіцією функції Укртрансбезпеки щодо контролю габаритно-вагових обмежень. Також він запропонував долучитися до протидії перевантаженості доріг і Службі безпеки України.

«Я хотів би, щоб ви організували спільну роботу зі Службою безпеки України: вжити всіх заходів запобігання порушенню норм габаритно-вагового контролю, перш за все на дорогах загального користування», – звернувся Зеленський до очільника МВС.

За словами президента, паралельно з терміновими заходами, спрямованими на боротьбу з перевантаженістю доріг, необхідно розробити також програму реформи Укртрансбезпеки.

До слова, на Вінниччині двоє посадовців Укртрансбезпеки організували корупційну схему на вантажних перевезеннях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: