ЗСУ про Крим: Стартує «бавовняно-плавлений» сезон

ЗСУ про Крим: Стартує «бавовняно-плавлений» сезон
Вибух у Криму 29 квітня 2023 року
фото з соцмереж

У Криму квітне «бавовна»

У тимчасово окупованому Криму розпочався не той сезон, на який очікували росіяни. Про це заявила речниця Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі «24 каналу».

«Звісно, за плановим календарем в них зараз мав би розпочатися «курортно-плавальний» сезон, а насправді в них починається «бавовняно-плавлений» сезон. Тому тихесенько квітне «бавовна», тихесенько плавляться їх мрії», – наголосила Гуменюк.

Раніше невідомі зламали низку телеканалів у тимчасово окупованому Криму. В ефіри просочився ролик Мінінстерства оборони України про те, що Київ не буде оголошувати про початок контрнаступу.

Нагадаємо, міністр оборони Британії Воллес дав оптимістичний прогноз і заявив, що українські воїни можуть деокупувати Кримський півострів вже поточного року, оскільки у російських військ закінчується необхідне обладнання.

У той же час міноборони РФ сьогодні заявило про початок українського контрнаступу. Україна не коментує заяви. Жодних інших підтверджень активізації бойових дій немає.

Натомість СтатКом ЗСУ попереджає, що з метою деморалізації українців і введення в оману спільноти (в тому числі власного населення) російські пропагандисти будуть розповсюджувати недостовірну інформацію про контрнаступ, його напрямки та втрати українського війська. Навіть якщо контрнаступу і немає. 

Читайте також: «Це не кіно». Зеленський повідомив, як українці побачать початок контрнаступу (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: