Зустріч на авіабазі Рамштайн. Верховна Рада потролила Росію мемом (фото)

Зустріч на авіабазі Рамштайн. Верховна Рада потролила Росію мемом (фото)
Засідання Консультативної групи з питань безпеки України на авіабазі Рамштайн
фото: фото: AP Photo/Michael Probst

Парламент оригінально спрогнозував результати масштабного оборонного зібрання

На авіабазі «Рамштайн» у Німеччині 26 квітня відбулася зустріч міністрів оборони 40 країн. На ній узгоджували надання військової допомоги для України.

Тим часом, у Верховній Раді оригінально спрогнозували результати масштабного зібрання. На офіційній сторінці українського Парламенту у Facebook з’явилася смішна картинка.

«Результати зустрічі поки невідомі, але у нас уже є одна 100% інформація. Читайте її на фото», – ідеться у підписі до картинки.

Нагадаємо, міжнародні партнери вірять, що Україна може перемогти, якщо матиме потрібне обладнання та правильну підтримку.

«Наразі понад тридцять країн-союзників разом зі Сполученими Штатами оголосили про допомогу Україні на суму більше, ніж 5 мільярдів доларів», – сказав очільник Пентагону. За його словами, Вашингтон хоче бачити Росію ослабленою настільки, що вона більше не буде здатна на таке вторгнення, як в Україні.

Міністр оборони США Ллойд Остін засудив повномасштабне вторгнення Росії на територію України, назвав дії рашистів такими, що порушують міжнародний порядок і правила у всьому світі, а також висловив захопленням мужністю українських військових. Про це він заявив на засіданні Консультативної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн у Німеччині.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: