Безугла «хитає» Залужного. Депутатка зробила нову скандальну заяву

Безугла «хитає» Залужного. Депутатка зробила нову скандальну заяву
Нардепка дорікнула головнокомандувачу ЗСУ через план оборони на 2022 рік
колаж: glavcom.ua

Безугла продовжує публікувати провокативні дописи на адресу Залужного 

Заступниця голови Комітету Ради з питань національної безпеки, депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла, яка зібралася відправити Головнокомандувача ЗСУ Залужного у відставку, знову дорікнула йому в новому дописі у Facebook. 

Безугла заявила, що план готують військові, які зазначають ризики і будують оборону та наступ. «Я згадую Залужного на заслуховуванні в Комітеті по погодженню закупівель, який заявив усім присутнім, що дрони не потрібні. І в нас було закладено буквально кілька дронів в оборонні закупівлі, надані у якості пропозиції військовим керівництвом. Ці всі документи є, звісно», – йдеться у публікації.

За словами нардепки, тоді Міноборони затверджувало все, що давали військові і пересилало на Комітет. Вона також зазначила, що відсутня незалежна системи оцінювання ефективності проведених операцій ЗСУ, і додала, що «спроби її запровадити наштовхувалися на внутрішній спротив».

«Жодного генерала не покарано. Мова не посадити, ми якраз зробили всім військовослужбовцям законодавчо «бойовий імунітет», а про те, що знімають десятки комбригів, але жодний генерал внаслідок службового розслідування не був понижений тощо», – пише нардепка.

Мар’яна Безугла заявила, що задля перемоги треба змінювати армію – «перетворити ЗСУ на сучасну компанію, де життя громадянина й ефективність проведеної операції – рівнозначні нерозривні складові одного цілого, що веде до перемоги».

«Я пам’ятаю ці кейси і ще десятки інших. Бачила на власні очі. Зверталася, плакала, казала. Памʼятаю, як говорила з Залужним, дивіться, що творить генерал Зубанич, Ви ж знаєте. Ви ж бачите. Але Васю Зубанича, кума НГШ Шаптали не тільки Головком не звільнив від виконання обов’язків лідера наступу на півдні, а він і досі в системі», – йдеться у публікації.

Безугла «хитає» Залужного. Депутатка зробила нову скандальну заяву фото 1

Безугла додала, що «найбільша цінність українського народу – український народ, а повага має бути принципом».

Нагадаємо, нещодавно депутатка від «Слуги народу» Мар'яна Безугла зробила провокативний допис, в якому заявила, що Залужний – жива людина, з якої роблять ідола, щоб потім просто використати. Потім вона знову дорікнула головнокомандувачу ЗСУ  – цього разу через зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою нардепка до цього скандалила.

До слова, нардеп від фракції «Слуга народу», представник президента у Верховній Раді, член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський прокоментував заяву колеги Мар'яни Безуглої.

Читайте також: «Слуга» Безугла винесла на обговорення питання щодо служби в армії одного з членів сім’ї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

«Зараз війна переходить у нову стадію: ту, яку ми, військові, називаємо позиційною війною»
Залужний став речником гіркої правди
Елі Коен заявив, що Ізраїль відкинув резолюцію Генеральної Асамблеї ООН про негайне гуманітарне перемир'я в секторі Гази
Ізраїль відкинув резолюцію ООН про перемир'я у секторі Гази
Комітет Палати представників США схвалив проєкт передачі Україні активів РФ
Вибухи на Полтавщині, у Конгресі США схвалили проєкт передачі Україні активів РФ: головне за ніч
Над справою про удар по 128-й бригаді цілодобово працюють ДБР, СБУ, Нацполіція й Офіс генпрокурора
Міноборони розслідує дії посадовців, які організували шикування 128-ї бригади
Армія Ізраїлю прорвала передову лінію оборони ХАМАСу на півночі Гази
Ізраїль заявив про прорив лінії оборони ХАМАСу
Глав держави повідомив, що військові доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів в районах Авдіївки, Куп'янська, Донецького напрямку
Окупанти посили обстріл Херсона після суттєвого підкріплення оборони міста – Зеленський
До 31 грудня 2024 року заходи з реалізації права на біологічне батьківство (материнство) здійснюються за рахунок коштів держбюджету
Військові зможуть безкоштовно зберігати репродуктивні клітини у кріобанках: ухвалено закон
Військово-лікарська комісія за результатами розгляду переглядає оскаржувану постанову або може направити на повторний (контрольний) медичний огляд
Військові мають можливість оскаржити висновки ВЛК: названо два способи
Іван Лєщєнков мав беззаперечний авторитет у своїх бійців, тренувався і тренував, був прикладом, офіцером, за яким йшли люди
Його імʼя було таємницею навіть після загибелі. Згадаймо Героя Івана Лєщєнкова з Луганщини
Дата публікації новини: