Ексрадник Путіна назвав головну помилку Саакашвілі (відео)

Ексрадник Путіна назвав головну помилку Саакашвілі (відео)
Колишній президент Грузії перебуває під вартою вже понад два місяці
фото: www.interpressnews.ge

На думку економіста, колишній очільник Грузії міг би принести неспівставно більше користі своєму народові, перебуваючи на волі

Рішення колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі повернутися на батьківщину було помилкою. Таку думку в інтерв’ю Дмитру Гордону висловив російський економіст та громадський діяч, колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов.

«Проблема полягає у тому, що Михайло Миколайович (Саакашвілі – «Главком») сприймає своїх політичних супротивників, в тому числі і у Грузії, приблизно за тими ж критеріями, за якими ставиться до самого себе. Але це не так. Це інші особи. В них інші критерії та уявлення про те, що можна, а чого не можна. Тому це принципова помилка», – зазначив Ілларіонов.

Дивитися з 1 години 18 хвилини:

Економіст наголосив, що будь який політичний діяч, в тому числі, і Саакашвілі, нічого не може зробити в ув’язненні, та додав, що не знає, чи відпустять експрезидента Грузії на волю.

«Це урок для всіх нас і для всіх людей, хто хоче блага своїм країнам і своїм народам і хто присвячує життя своїм країнам та своїм співгромадянам. Ці люди можуть принести неспівставно більше користі своїм колегам, своїм друзям, своїм співгромадянам перебуваючи на волі. Пребеваючи у в’язниці ти нікому не допомагаєш», – підсумував Андрій Ілларіонов.

Нагадаємо, суд у справі колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі у Грузії відклали до 23 грудня на тлі сутичок біля будівлі суду в Тбілісі між поліцією та його прихильниками.

Також нагадаємо, що Михайла Саакашвілі затримали у Грузії 1 жовтня.

Пізніше колишній президент Грузії та голова Виконавчого комітету Української Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі оголосив у в’язниці голодування.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: