Єрмак пояснив військовий дрескод Зеленського в США

Єрмак пояснив військовий дрескод Зеленського в США
Володимир Зеденський та Джозеф Байден у Ввшингтоні
Фото Офісу президента

«Ми поїхали з Бахмута прямо в тому, у чому були»

Для людей, з якими зустрічалася команда президента Зеленського у США, одяг української делегації був абсолютно нормальним і ставилися вони до нього з розумінням. Про це в інтерв’ю Наталії Мосейчук заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Українська делегація у Вашингтоні
Українська делегація у Вашингтоні
Фото Офісу президента

«У Вашингтоні я не відчував, що на мене, президента чи інших членів команди хтось дивиться якось не так. І тут (в Україні – «Главком») я теж не мав часу читати, що писали професіонали стилю та етикету», – сказав голова ОП.

На його думку, навіть в одязі уже важливо бути чесним.

«Ми в цьому одязі з 24 лютого ходимо, працюємо, це не є щось особливе. Це було чесно: у нас триває війна і це наш одяг сьогодні. Ми поїхали з Бахмуту прямо в тому, у чому були. Для людей, з якими ми зустрічалися, це було абсолютно нормально і вони до цього поставилися з розумінням», – сказав Єрмак.

Єрмак пояснив військовий дрескод Зеленського в США фото 1
Фото Офісу президента

Нагадаємо, після зустрічі президентом США Джозефом Байденом у Білому домі Офіс президента України оприлюднив світлини з цієї події. Користувачі соцмереж звернули увагу на вбрання міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, зокрема, його кросівки New Balance.

Крім того, соцмережі зарясніли смішними мемами. Зокрема користувачі звернули увагу на зовнішній вигляд президентів. Український гарант прийшов на зустріч до Байдена у светрі, джинсах та кросівках. В той час як американський лідер був одягнений у класичний костюм та краватку в українських кольорах.

Читайте також: Післямова до візиту Зеленського у США. Хто є хто на цьому фото

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: