Попри готовність, росіяни переносять ракетний удар: Кім назвав причину

Попри готовність, росіяни переносять ракетний удар: Кім назвав причину
У планаї окупантів – масований обстріл
фото з відкритих джерел

«Треба не ігнорувати тривогу, бо росіяни технічно готові до завдання удару ще з п’ятниці»

Російські війська готові до нового ракетного удару по Україні, але змушені його переносити через дії Збройних сил України. Про це заявив голова Миколаївської військової обласної адміністрації Віталій Кім.

Коментуючи своє повідомлення за понеділок, 27 лютого, у якому він закликав усіх не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки ворог запланував якісь дії, він зазначив, що це дійсно так і зараз потрібно бути готовими до всього.

«Росіяни технічно готові до завдання ударів. Але завдяки діям наших збройних сил та Головного управління розвідки росіяни переносять ці удари через певні причини», – зазначив Кім.

Водночас він наголосив, що російські нападники продовжують підготовку до удару, проводять розвідку та, ймовірно, змінюють тактику.

«І вчора, і кілька днів тому вони запускали дрони, щоб імітувати фейкову атаку та розвідати базування сил ППО. Тобто вони десь готові до удару із п’ятниці», – додав голова ОВА.

Нагадаємо, напередодні Кім попередив українців про можливий ракетний обстріл – «щось намічається»: очільник Миколаївщини закликав українців не ігнорувати тривогу.

До слова, російські загарбники вивели на бойове чергування в Чорне море один ракетоносій з чотирма «Калібрами». Є ймовірність завдання ворогом ударів.

Читайте також: Віталій Кім записав заспокійливу мантру на перемогу, яку вже переглянули 600 тисяч разів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: