Міністр Уруський написав заяву про відставку

Міністр Уруський написав заяву про відставку
Уруський  подав заяву до Апарату Верховної ради про звільнення за власним бажанням
фото РБК України

Відповідний документ міністр подав до Апарату Верховної ради

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Уруський Олег Семенович написав заяву про звільнення. Він іде у відставку за власним бажанням. Про це повідомляє Telegram-канал представника уряду у парламенті Тараса Мельничука.

За його словами, відповідний документ міністр подав до Апарату Верховної ради.

«Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Уруський Олег Семенович подав заяву до Апарату Верховної ради про звільнення за власним бажанням», – написав Мельничук.

Нагадаємо, віцепрем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексiй Резніков подав заяву про звільнення.

До слова, Верховна Рада України ухвалила постанову «Про призначення Олега Уруського віцепрем'єр-міністром – міністром з питань стратегічних галузей промисловості України» у липні 2020 року.

13 липня із Верховної Ради відкликали проєкт постанови про призначення Олега Уруського віцепрем’єр-міністром — міністром з питань стратегічних галузей промисловості. Це сталося через три дні після його внесення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: