Рада має ухвалити закон про нацбезпеку вже наступного року - Геращенко

Рада має ухвалити закон про нацбезпеку вже наступного року - Геращенко
Ірина Геращенко під час свого візиту в США 

Ірина Геращенко назвала пріоритетні питання на наступну сесію Верховної Ради

Верховна Рада України вже наступного року має ухвалити закони про національну безпеку, про гуманітарне розмінування і протимінну діяльність. Про це повідомила перший заступник голови ВР Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Український парламент вже наступного року має прийняти закони про національну безпеку, про гуманітарне розмінування і протимінну діяльність, я планую дуже плідно цим займатися і вважаю це одним з пріоритетів ВР на наступну сесію», - вказала вона.

Ірина Геращенко під час візиту до США обговорила з представниками держдепу теми Донбасу і Криму, звільнення заручників і політв'язнів Кремля, миротворчу місію на Донбасі, питання надання Україні летальної зброї.

Напередодні Геращенко заявляла, що для обміну полоненими потрібна додаткова верифікація списків.

Як повідомлялося, Київ очікує на звільнення напередодні нового року 74 полонених з окупованого Донбасу. Українська сторона має звільнити і передати 306 осіб в рамках існуючих домовленостей.

Наразі деталі обміну, зокрема прізвища та дати, залишатимуться нерозголошеними, щоб обмін зміг відбутися.

8 грудня перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко повідомила, що на даний час на окупованій території Донбасу утримуються 168 заручників

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: