Резніков поговорив з главою Пентагону після масштабного обстрілу України

Резніков поговорив з главою Пентагону після масштабного обстрілу України
Резніков обговорив з головою Пентагону посилення ППО України
фото: Reuters

Міністри обговорили посилення української ППО

Одразу після масованої ракетної атаки РФ міністр оборони України Олексій Резніков провів розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Про це Резніков написав у Twitter.

Резніков подякував Остіну, який щиро турбується щодо ситуації в Україні. Також лідери обговорили кроки щодо посилення української ППО.

«Хочу висловити глибоку вдячність Ллойду Остіну, який щиро переймається ситуацією в Україні. Під час нашої телефонної розмови сьогодні, одразу після масованого ракетного удару Росії, ми обговорили подальші кроки щодо посилення української протиповітряної оборони. Дякуємо США за вашу постійну підтримку», – пише міністр.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що 5 грудня російські загарбники під час повітряної тривоги атакували енергетичну інфраструктуру України.

Раніше повідомлялося, що у кількох областях виникли проблеми з електропостачанням. Без світла залишилась частина Кривого Рогу, Сумщина, Миколаївщина та Одеса.

Також НЕК «Укренерго» повідомило, що після масованої ракетної атаки Росії, для збереження балансу між виробництвом та споживанням електроенергії в усіх областях України буде запроваджено режим аварійних відключень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: