Руслан Кошулинський вимагає створити ТСК щодо імпічменту президента

Руслан Кошулинський вимагає створити ТСК щодо імпічменту президента
Заступник голови партії ВО «Свобода» Руслан Кошулинський

Свободівець застеріг керівництво правоохоронних органів про персональну відповідальність у разі, якщо державні зрадники втечуть з України

Заступник голови партії ВО «Свобода» Руслан Кошулинський вимагає від правоохоронних органів невідкладно порушити кримінальне провадження щодо організованого злочинного угруповання Свинарчука-Гладковського, яке діяло під прикриттям президента України та в час війни розкрадало кошти, спрямовані на озброєння армії.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Фігуранти справи мають бути затримані та ув'язнені за статтею 111 Кримінального кодексу України «державна зрада». Застерігаю керівництво правоохоронних органів про персональну відповідальність у разі, якщо державні зрадники втечуть з України», - написав він.

Руслан Кошулинський також вимагає від народних депутатів створити Тимчасову слідчу комісію щодо імпічменту президента у зв'язку з фактами корупції найвищих посадових осіб держави.

«Закликаю всіх патріотів України мобілізуватись і затримати зрадників», - підсумував він.

Як відомо, у Верховній Раді анулювали бланки для збору підписів за імпічмент Порошенка.

Нагадаємо, під час ранкового пленарного засідання у вівторок, 26 лютого, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко з трибуни парламенту заявила про початок процедури імпічменту діючому президенту після розслідування журналістів про нібито збагачення його оточення в оборонній сфері.

Раніше повідомлялося, що син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор Гладковський подасть до суду на журналістів, які звинувачують його в причетності до корупції в оборонному секторі. 

У свою чергу Олег Гладковський звернувся в правоохоронні органи із заявою про перевірку оприлюднених у журналістському розслідуванні фактів про незаконні оборудки при закупівлях в армії. Також він просив тимчасово призупинити його повноваження першого заступника секретаря РНБО.

Президент Петро Порошенко підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання обов'язків на час проведення розслідування. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: